Halloween

Bycentrum Vordingborg holder en kæmpe Halloween fest, som vil vare i 4 dage. Vi går all-in på Halloween og fejrer det med en masse (u)hygge i byen.

Mandag d.29. oktober butikkerne er pyntet.

Kom og se butikkernes smukke og uhyggelige vinduer. Tirsdag vil vi sætte det pynt op, som børnene har lavet i efterårsferien.

Onsdag d.31. oktober Allehelgens aften byvandring

Vidste du at Vordingborg er omgivet af død på alle sider? I samarbejde med DGI kan du tage med på dyster byvandring og høre om alle de grusomheder der har fundet sted nær bymidten i tidernes morgen. Turen starter på Slotstorvet kl.19.00 og slutter ca. en time senere i kirken, hvor der serveres en kop kaffe eller te.
Det koster kun 50 kr. at deltage på denne Allehelgens tur og du kan enten tilmelde dig på DGI´s hjemmeside. Eller på selve dagen, men bemærk der er et begrænset antal pladser.

Fredag d.2. november starter (u)hyggen for alvor.

Kl.16.00. – 18.00. GRATIS Græskarudskæring for alle byens børn i Farmorhuset. Farmor vil også holde åbent i 4 værksteder, hvor det her er muligt at male “uhyggelige sten”, lave spindelvæv på kastanjer eller noget helt andet. Hvert værksted koster 20kr. pr. barn.

Som noget nyt i år, kan man købe VIP HOGWARTSEKSPRES togbilletter. Hogwartsekspressen kører fra Farmorhuset og op til Gåsetårnet kl.17.00. og igen kl.18.00, med plads til 24 børn på hver tur*, græskarerne udstilles på Slotsmuren ved Gåsetårnet, hvor de kan stå og lyse og glimte imens Ridder John fortæller historiske “gyserhistorier” om ting der er foregået i Gåsetårnet og på Borgterrænet.
Der er i alt 48 billetter til denne tur og de koster 50kr. pr. stk.**

Har dit barn nået en alder, hvor der gøres lidt mere ud af at snitte et flot græskar, så tag hen i Sparekassen Sjælland, som også holder GRATIS græskarudskæring for de lidt større børn i alderen 10+. Her kan man også udstille sit græskar og deltage i en konkurrence om et gavekort på 500kr. til handelsforeningen.

Kl.18.00. – 20.00. Byen invaderes byen af monstre og (u)hygge.
Pas på du ikke bliver jaget af “manden med motorsaven” eller skræmt fra vid og sans af “spøgelsespigen” fra filmen The Ring.
På din færden i gaden, vil din shoppetur muligvis blive afbrudt af “Slenderman” eller en kæmpe stor trold.

Lørdag d.3.november HORROR – RUN

Kl.12.00. – 14.00. HORROR – RUN*** er for hele familien. Vordingborg by er blevet inficeret af en farlig virus, og dermed invaderet af sultne zombier. Løb gennem Algade og op til Slotstorvet, hold en pause og træk vejret i en af de 3 “safezones” uden at få stjålet dine 3 liv af de zombier, som løber frit i gaden. Kommer du helskindet igennem, uden at være inficeret af zombievirussen, vil der være et heltebevis til de allermodigste.

Kl.13.30. – 15.00. Fortælles der gyserhistorier på Slotstorvet. Når du er sluppet helskindet fra den dødelige zombievirus, er det tid til at sætte dig ned og trække vejret og lytte til en god gyserhistorie.

 

Følg med på Facebook

*BEMÆRK turen i Hogwartsekspressen er KUN for børn. Det betyder at dit barn skal have en alder hvor han/hun kan sidde selv på turen op til Gåsetårnet. Mor og far må gå ved siden af toget.

** Billetter kan købes ved henvendelse på vores kontor, Torvestræde 4, 4760 Vordingborg eller ved at sende en mail til Sacha Keller på: vordingborg@bycentrum.com

***Det koster 20kr. at deltage i løbet og du kan tilmelde dig på dagen, hvor billetter kan købes mellem kl.10.00. – 13.00. v/Bykontoret, hvor løbet starter, eller på mail til Sacha Keller på: vordingborg@bycentrum.com