Store skøjtedag

Har I brug for lidt ekstra underholdning til børnene i vinterferien, så har vi et godt bud.

Torsdag d. 14 februar i uge 7, afholder vi Store skøjtedag, hvor vi sørger for musik på skøjtebanen fra kl. 11-14.

 

Skøjtekonkurrence

I anledning af Store skøjtedag afholder vi en konkurrence på skøjtebanen – en stopdans konkurrence. Konkurrencen finder sted kl. 13, og det er børn i alderen 6-12 år der kan deltage i konkurrencen. Det eneste man skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at leje et par skøjte henne hos Café Klint til 25 kr. pr. par.

Vi laver 3 runder af stopdans. Hver rundes vinder får en præmie

Præmierne til konkurrencen er sponsoreret af Jonica, Kids Coolshop og Kvickly Vordingborg.

 

Hyggestemning

I den anledning har vi besøg af The Pancake Man, der kommer og skaber lidt god stemning og sælger sine lækre mad-og dessert pandekager. Desuden kommer der også en Barista vogn, så man kan få lidt at varme sig på. Dem kan du finde ved skøjtebanen på Slotstorvet.

Hvis man hellere vil indenfor i varmen og nyde lidt varmt at drikke efter en gang skøjtning, så kan man jo lige besøge Café Klint, der også står for udlejning af skøjter til skøjtebanen.

Og til hvis det skulle være lidt koldt i vejret, så har vi desuden også sørget for, at der er nogen tæpper til rådighed sammen med vores møbler ved skøjtebanen, så man kan sidde og varme sig lidt og hyggesnakke.

 

Valentins dag

14. februar står jo også i kærlighedens tegn, det er jo Valentins dag. Derfor skaber vi også lidt romantisk stemning, til hvis man skulle have lyst til en skøjte-date med kæresten eller manden. Banen bliver pyntet med et par fine hjerteballoner, så man virkelig kan se at det er kærlighedens dag.

 

Følg også vores Facebook side, der også vil blive holdt opdateret omkring Store skøjtedag.