Påske aktiviteter

Påsken er en kort uge for byens butikker, og den vil blive afsluttet med late night onsdag d. 17. april, hvor butikkerne vil have åbent til kl. 22.00.

I den forbindelse vil vi gerne sørge for, at dagene bliver hyggelige.

For eksempel vil der til late night være en påskehare, der går igennem byen og deler godter ud til børnene fra    kl. 17-20.

 

Byens børn pynter byen

Mandag-onsdag i påsken vil der være et tyl pom pom værksted nede i Gårdhaven ved Butikken fra kl. 11.00-16.00. Vi har lavet dette værksted, så børnene i Vordingborg kan være med til at lave nogen af dekorationerne, der skal bruges til Dannebrog 800 år til sommer.

Pom pom’erne vil være til udsmykning af byens træer, hvor de vil komme til at hænge i trækronerne – så kan børnene gå igennem byen, pege op på dem og sige “Dem har jeg været med til at lave”.

 

Æggemalings værksted

Onsdag d. 17. april kl. 16.00-20.30 har vi sørget for lidt underholdning til børnene til late night. Farmorhuset kommer op i byen med et æggemalings værksted kl. 16.00-20.30, eller til der ikke er flere æg.

De første 50 børn vil få et ud pustet gåseæg at male på, efter de 50 æg vil der være almindelige ud pustede hønseæg – så vil man hellere male på et gåseæg, så skal man komme tidligt.

 

Følg også vores Facebook, for informationer omkring aktiviteterne i påsken.