Efterårsferie & Halloween

Efterårsferien er i handelsgaden i Vordingborg er fyldt med aktiviteter for hele familien. I år fejrer vi Halloween i efterårsferien – og det bliver stort!

Hele ugen kan du tælle troldehaler i butikkerne og få en GRATIS biografbillet til filmen “Gooseboy”, rabatbillet til vandhuset og Geocenter Møns Klint samt lækkerier fra de deltagende butikker og meget mere.

Sidst på ugen gentager vi sidste års Halloween-succes med et oplevelsesløb for hele familien HORROR – RUN.

Program uge 42

Mandag: Kl.11.00. Troldejagten starter. Billetter kan købes hos Jonica samt Bog og idé. Pris 50kr.

Tirsdag: Troldejagten fortsætter i handelsgaden

Onsdag: kl.12.00 – 16.00 Blå Blink dag på Slotstorvet.
Kom og se de store brandbiler fra Midt- og Sydsjællands brand og redning.
Hils på Mads og Vibeke fra Sydsjælland og Lolland-Falsters politi og se hvordan en politibil ser ud indvendig.
Falck kigger også forbi med ambulance, så du kan se hvordan en Falckredder arbejder*

Torsdag: kl.11.00 – 15.00 Harry Potters magiske skole i Algade. Billetter kan købes hos Jonica samt Bog og idé. Pris 50kr.

Fredag: HORROR – RUN i Algade kl.14.00 – 16.00 Løbebilletter kan købes i teltet Algade pris 20kr.

 

Bliv uddannet magiker. Tag på magisk skole

Torsdag i uge 42 kan du komme på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Hogwartsekspressen vil køre gennem Algade, som du blot hopper på, når du skal fra et skoleværksted til et andet.

For at blive en ægte magiker skal du lave din helt egen tryllestav, samt lære at lave trylleeliksirer og trylleformularer. I alt er der 4 klasser som du skal bestå for at blive den næste Harry eller Hermione.
Man skal ikke starte i en bestemt klasse, men kan starte i en hvilken som helst.
Alle klasser er i telte ude i Algade, så man kan ikke undgå at se dem.

Du vil også blive undervist kamptræning af to duel mestre, samt lære om magiske væsner. I løbet af dagen vil dødsgardister indtage Algade og du skal bekæmpe dem med tryllestav, formularer og kamptræning – alt sammen lært i skolen. Du får naturligvis også et bevis på at du er uddannet magiker.

 

Praktisk info om den magiske skole:

Harry Potter Hogwarts skole er KUN torsdag d. 17.okt. i uge 42 i tidsrummet kl.11.00. – 15.00.
Det koster 50kr. pr. barn at deltage. Billetterne kan købes hos Jonica og Bog og Idé.
I billetten er GRATIS ture, i ubegrænsede mængder, med Hogwartsekspressen. Her må medtages én voksen.
Adgang til følgende værksteder: Lav din egen tryllestav, lær at lave trylleeliksirer, undervisning i magiske væsner og trylleformularer, kamptræning med to duelmestre.

 

HORROR – RUN 2019

Tag med til et løb du sjældent vil glemme.

Vordingborg er blevet inficeret af farlig og ukendt virus, som omvender mennesker til sultne zombier – kan du løbe turen med alle tre liv i behold?
Vi fylder gaden med zombier og en god håndfuld soldater, som vil hjælpe dig gennem den inficerede zone. MEN… i år, skal du retur til start. Kan du det uden at miste dine 3 liv?

Sidste år introducerede vi oplevelsesløbet HORROR – RUN, en ægte Halloween succes, hvor Algade fyldes med zombier, tre safezones hvor løberne kan trække vejret, samt to gode håndfulde soldater, der kan assistere løberne.

 

Praktisk info om HORROR – RUN:

Oplevelsesløbet er KUN fredag d.18.okt. i tidsrummet kl.14.00 – 16.00
Pris pr. pers. 20kr. som betales når de tre liv udleveres.
Billetter sælges kun på dagen i teltet ved Butikken, Algade 41B. Billetter sælges fra kl.13.45.

Zombierne i gaden er sminket af professionelle og kan derfor virke skræmmende for mindre børn og sarte sjæle. Vi instruere zombierne i at agere efter det udtryk de kan læse i folks kropssprog. Da dette kan være svært, opfordre vi folk til blot at sige STOP i tilfælde af det bliver for skræmmende. Det er vigtigt at det er dem som er løbere i løbet, som bliver skræmt og derfor vil zombiernes fokus også være på disse. Dog er de med til at skabe en stemning i gaden og vil derfor også kunne finde på henvende sig til de handlende. HORROR – RUN  er et oplevelsesløb og derfor skal der også skabes en stemning herfor.

 

 

Følg også vores Facebook side for informationer om de forskellige events.

* Da Falck bilen er i drift, vil denne skulle køre ved en evt. udrykning og vi kan derfor ikke garantere denne står fremme