Fotomarathon konkurrence

Vinderne af konkurrencen

Kategori: Dans på Stentorvet

Fotograf Leif Beske, Guldborgsund Fotoklub

Kategori: Genskin

Fotograf Tage Jensen, Nykøbing F.

Kategori: Langs Algade

Fotograf Poul Christensen, Vordingborg Fotoklub.

Info om konkurrencen

Bycentrum Vordingborg og Vordingborg Fotoklub afvikler i forbindelse med Vordingborg Festuge en fotomaraton konkurrence torsdag den 11. juli i tidsrummet fra kl. 13.00. – 16.00.

Fotomaratonen er åbent for alle der måtte ønske at deltage, Det eneste du har brug for er et digitalt kamera (og IKKE din mobil tlf.)

For yderligere oplysninger, samt tilmelding til konkurrencen kontakt da:
Jørgen T. Jørgensen på tlf. 20942875 eller Flemming Bøgvad på 20495780

Vordingborg Fotoklub og Bycentrum Vordingborg har lavet en aftale med EDC-mægleren på Valdemarstorvet 1, hvor emner bliver oplyst og billederne efterfølgende skal afleveres. Der vil på dagen blive oplyst 3 emner for foto inden konkurrencen starter. Hvert emne publiceres løbende.

Man kan vælge at aflevere alle billederne samlet eller enkeltvis, ønsker man at aflevere billederne enkeltvis skal dette gøres hos EDC mægleren på Valdemarstorvet 1, der er kaffe på kanden, når konkurrencen sættes i gang og derefter i tidsrummene 13.45 – 14.00,
14.45 – 15.00, 15.45 – 16.30, hvor der vil være en repræsentant fra Vordingborg Fotoklub tilstede.
Filformatet skal være JPEG, afleveres der billeder hver time må der kun være 1 billede i kameraet, ønsker man at deltage i alle 3 temaer må der være 3 billeder kameraet.

Der er præmier til det bedste billede i hver kategori, Bycentrum Vordingborg har sammen med Bycentrums medlemmer sponsoreret præmierne.

Vinderne kontaktes direkte og dommerkomitéen består af 2 repræsentanter fra Bycentrum Vordingborg og 1 medlem af Vordingborg Fotoklub.