Black Friday

Butikkerne holder åbent til kl.22.00.

Gør dig klar til Black Friday, hvor Vordingborg by bugner af rabatter og gode tilbud. Vi byder dig velkommen til en hyggelig shoppe aften og tyvstart indkøbet af julegaver.
Butikkerne holder åbent helt til kl.22.00. Så er der masser af tid til både at shoppe samt få en bid brød og lidt at drikke ved et af vores mange spisesteder. Husk at bestille bord til Black Friday, da spisestederne hurtigt bliver fyldt op.

Kan du lide af rafle om prisen? Eller hvad med at vinde en præmie?
Flere af byens butikker har valgt at gøre noget anderledes og spændende. Du kan f.eks. rafle om prisen hos Røde Kors. Slå en sekser og få halv pris på en selvvalgt vare.
Hos Jane B trækkes der lod om alle de kassebon´er der er udskrevet fredag d.23. nov. Det heldige bon nummer vinder et par super fede støvletter fra Copenhagen Shoos til en værdi på 799 – 899 kr. Afhængig af den model du vælger.
Hvad med at tage til BLACK DAYS hos Vordingborg Apotek? De giver 25% rabat på mange mærkevarer i dagene 22. & 23. & 24. november.
Eller elsker du bare tilbud? Dem er der masser af i aften. Du kan f.eks. spare 20% på gin, året mest trendy drink, hos Skjold Burne. Eller få en god pris på udvalgte styles fra Tricotage og Levete Room hos TODAY. Og meget meget mere.

Tag til BLACK FRIDAY i dine lokale butikker, fordi du gerne vil have en spændende by med et sprudlende handelsliv. Og fordi du gerne vil have at butikkerne også er der i morgen. Det er dit valg og dine handlinger, som sikre et sprudlende handelsliv i Vordingborg mange år frem.